BEVEZETŐ
ÖNÉLETRAJZ
CIKKEK
ELÉRHETŐSÉGEM ...

Nincs új kérdés
 

AZ EGÉSZSÉGRŐL ÉS A BETEGSÉGRŐL

Az egészség jellemzője, hogy az ember a jelen pillanatot éli. Harmóniában van önmagával és környezetével.Szabad és kreativ, ami azt jelenti, hogy meg tudja valósitani önmagát és magasabb rendű céljait, amiért erre a világra jött. A betegség ennek az ellentéte. Disszharmónia, megakadás az életúton, célok megvalósitásának lehetetlensége. Az ember életereje ilyenkor el van hangolódva. Az elhangolódott életerő betegségtünetekben nyilvánul meg. Sok módszer létezik arra, hogy az ember visszataláljon az egészségéhez.

A HOMEOPÁTIÁRÓL

A homeopátia egy alternativ gyógyitó rendszer, mely gyorsan, gyengéden és tartósan vezeti vissza az elhangolódott életerőt az egyensúlyába. Ezáltal a beteg ember vissza tér egészséges állapotába. A homeopátia homeopátiás készitményeket alkalmaz, hogy a beteg embert visszavezesse egészséges állapotába. A homeopátiás készitményeknek nincs mellékhatásuk. Bővebben a http://www.homeopata.hu honlapon olvashat a homeopátiáról.

A HOMEOPÁTIÁS GYÓGYITÁS MENETE

A gyógyitás esetfelvétellel kezdődik. A beteg elmodja a panaszait, a homeopata pedig szükség szerint kérdéseket tesz fel a beteg jobb megértése érdekében. A homeopata a kapott információk alapján meghatározza azt a készitményt, mely a beteget vissza fogja vezetni az egészség állapotába. Miután a beteg bevette a kivállasztott homeopátiás készitményt, az elkezdi kifejteni hatását. A kontoll beszélgetés legyakrabban 30 nap múlva történik krónikus eseteknél. Akut eseteknél 6-12 óra múlva jelez vissza a beteg.

MELY BETEGSÉGEK GYÓGYITHATÓK EREDMÉNYESEN HOMEOPÁTIÁVAL?

Akut betegségek: hasmenés, hányás, felfúvódás, másnaposság, székrekedés, sérülések, inhúzódások, izomgyulladások, torokfájás, orrfolyás, influenza, húgyúti panaszok, felfázások, érzelmi megrázkódtatások, érzelmi bántalmazások, túlzott izgalmi állapotok stb. Krónikus betegségek: Asztma, pollenalergia, krónikus mandulagyulladás, homloküreggyulladás, fáradság, idegkimerültség, idegesség, anorexia, bulimia, szorongások, pánik, kényszeres cselekedetek, mánia, félelmek, határozatlanság, szégyenlősség, félelem a házasságtól, agresszivitás, hiperaktivitás, depresszió, bánat szeretett személy elvesztése miatt, fejfájások, migrén,szédülés és sok-sok pszichoszomatikus betegség. Háziállatok és házikedvencek is ugyanolyan eredményesen gyógyithatók homeopátiával mint az emberek.

BETEGSÉGEK MELYEK NEM GYÓGYITHATÓK HOMEOPÁTIÁVAL

Csonttörések, vérzések nagy vérerekből, és olyan estek melyeket sebészetileg kell megoldani, nem gyógyithatók homeopátiával. Ez vonatkozik az akut mérgezésekre is.

 
     
        Powered by Biro Greensoft   KÖSZÖNÖM, HOGY MEGTISZTELT FIGYELMÉVEL. ÖN HONLAPOM 74263. LÁTOGATÓJA. © Dr. Szecsődi Ferenc 2013-2018.