POLENSKA GROZNICA IZ UGLA HOMEOPATIJE - Homeopátia - Dr. Szecsődi Ferenc oldala
 
 
 
     
     
     
  POLENSKA GROZNICA IZ UGLA HOMEOPATIJE
   
 
BEVEZETŐ
ÖNÉLETRAJZ
CIKKEK
ELÉRHETŐSÉGEM ...

Nincs új kérdés
 

POLENSKA GROZNICA IZ UGLA HOMEOPATIJE
2014.06.02

Može li homeopatija pružiti trajno rešenje za polensku gorznicu? Odgovor je: DA!

Polenska groznica se javlja od proleća do jeseni, a kulminaciju dostiže krajem avgusta. Manifestuje se svrabom očiju,suzenjem,nosnim iscedkom i kijanjem. Bolest nije koban za život, ali je veoma neugodan. Bolesnik ne može da radi, niti da živi svoj normalan život. Ljudi su razočarani i traže rešenje za svoje tegobe na sve strane. Klasični lekovi mogu ublažavati simptome, ali ne donose izlečenje. O tome svedoče bolsenici koji već više godina pate od ove bolesti.

Iz homeopatskog ugla mogu da kažem, da su svi ovi simptomi na očima i  nosu, ništa durgo nisu, nego spoljašnji simpomi poremećaja životne sile. Često u pozadini ove bolesti leži preosteljivost osobe, ne na polen nego na mentalne uticaje, kao što su ponižavanje i mentalo povređivanje. Zato, za ove pacijente uglavnom treba lek iz bilnjog carstva.

Nakon pronalaženja i uzimanja konstitucionog homeopatskog leka, pacijenti radosno me obavešavaju da je polenska groznica nestala.

Dr.Sečedi Ferenc

skype: secedi.ferenc


 
     
        Powered by Biro Greensoft   KÖSZÖNÖM, HOGY MEGTISZTELT FIGYELMÉVEL. ÖN HONLAPOM 74254. LÁTOGATÓJA. © Dr. Szecsődi Ferenc 2013-2018.