RAK IZ UGLA HOMEOPATIJE - Homeopátia - Dr. Szecsődi Ferenc oldala
 
 
 
     
     
     
  RAK IZ UGLA HOMEOPATIJE
   
 
BEVEZETŐ
ÖNÉLETRAJZ
CIKKEK
ELÉRHETŐSÉGEM ...

Nincs új kérdés
 

RAK IZ UGLA HOMEOPATIJE
2014.10.28

Mišljenje je, da je rak kuga modernog doba. Šta može homeopatija da učini u slučaju ove bolesti?

Prvo da vidimo šta je mentalni uzrok ove bolesti, koji posle dovodi do pojave raka na fizičkom nivou u vidu tumora.

Čovek današnjice izložen je mnogobrojnim uticajima iz okoline u vidu štetnih i prekomernih infomacija, neočekivanih događaja i razno raznih (mentalnih) povreda. Ako je čovek u ravnoteži sa sobom, adekvatno odreaguje događaje iz okoline i ne oboleva.Iz ovoga se vidi, da nisu spoljašnji uticaji uzork bolesti, nego način kako čovek doživljava iste.

Kad čovek nije u svojoj ravnoteži, troši sve više i više energije da bi se snosio spoljšnjim uticajima.Umesto da batali nepotrebne stvari i događaje, pokušava da ih silom kotroliše.Odmora i opuštanja sve je manje. Njegov život se svodi samo na jednu stvar, da svakog trenutka sve bude pod kontrolom.

To je stanje, kad neko ne može da se smeje više, u grču je i radi kompulzivne radnje npr. manijačno pravi red, ankiozan je i ima puno strahova. Sve ovo vodi do te tačke da čovek bude veoma nezadovoljan svojim životom.

Nakon određenog vrmena, svesna kontrola vodi do oslobađanja unutrašnje kontrole, da bi se uravnotežila jaka spoljašnja kontola. Gubitak unutrašnje kontrole se ogleda u nekontrolisanom i ubrzanom razmnožavanjem ćelija.Nastaje tumor ili rak.

Kad se rak pojavi, homeopatija nije više najefikasnija metoda lečenja.Zato težište treba prebaciti na preventivu. Ako se neko loše oseća u svojoj koži tj.ima loše misli, stalno je napet, nezadovoljan i ima kompulsivne radnje, onda je vreme da se obrati homeopatiji, da bi se opet vratio u ravnotežu. Na ovaj način može da se prevenira ova opaka bolest.

 

27.11.2014. Dr.Sečedi Ferenc, diplomirani homeopat

 


 
     
        Powered by Biro Greensoft   KÖSZÖNÖM, HOGY MEGTISZTELT FIGYELMÉVEL. ÖN HONLAPOM 74255. LÁTOGATÓJA. © Dr. Szecsődi Ferenc 2013-2018.